TurboPIEZO Piezo depurátor

TURBÓ üzemmód - lábnyomásra

Képzelje el, hogy éppen alacsony tartományban használja a készüléket, és hirtelen egy nagyobb fogkövet fedez fel, melyet korábban nem vett észre. A hagyományos piezo depurátoroknál ilyenkor külön a készülékhez kell nyúlni és újraállítani az erősséget.
A TurboPIEZO-val egyszerűen csak erősebben megnyomja a kétfokozatú lábpedált, amely így azonnal a nagy erősségű turbó üzemmódra vált, melyet egy külön lámpa is jelez a készüléken. Amint eltávolította a fogkövet, a pedál engedésével a készülék visszaáll az eredeti intenzitásra.

Az alacsony intenzitás rendkívül széles tartománya

Az alacsony intenzitást igénylő alkalmazásokhoz nyomja meg a „Perio” gombot a kezelő felületen. Ekkor az intenzitás-szabályozó gomb teljes egészében kizárólag az alacsony tartomány beállítását fogja szolgálni. A szabályozás így sokkal precízebb, a használat pedig kényelmesebb.

Piezo-depurálás

A piezo depurátort a kézidarabban levő kvarc lapok vibrálása működteti, amely kevesebb hőt generál és csöndesebb is. Ezen túlmenően a piezo készülékek jóval kevesebb folyadékot igényelnek a használathoz.
 

 
Adatvédelmi nyilatkozat