GC Initial IQ - One Body, Layering-over-Zircon

Új koncepció mind a 16 standard szín megalkotására!

Az Initial IQ - One Body - Layering Concept fejlődésével a GC konkrét megoldást nyújt a Vita színek gyors és egyszerű reprodukálására. A technikus számára ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy a felépítésre koncentráljon, valamint, hogy utolsó lépésként az Initial IQ Lustre Pastes NF-fel vitalitást és természetes fényt idézzen elő. A Layering-over-Metal rendszer bevezetése után a GC büszkén mutatja be a Layering-over-Zircon rendszert, mely lehetővé teszi a már bizonyított módszer alkalmazását cirkon alapú helyreállítások esetén is.

Az új, használatra kész fényvisszaverő linereket, melyek a rendszer részei, arra tervezték, hogy a különböző színű cirkon-oxidok árnyalatához alkalmazkodjanak, ezzel lehetővé téve, hogy a színek tökéletesen illeszkedjenek az Initial család többi kerámiájához. A linereket alkalmazhatjuk Initial ZR-FS vagy hagyományos cirkon kerámia esetén is.

Az új rendszer lehetővé teszi, hogy a technikus rövidebb idő alatt, kevesebb anyag felhasználásával, magasabb esztétikumú, megbízhatóbb eredményt hozzon létre.
 

  • Egy por alkalmazásával történő korona felépítés esetén teljes figyelmet tud szentelni a formára és a funkcióra
  • A Vita színek gyors reprodukálása a Lustre Paste NF „Festés számok szerint” leírás alapján a glazúr égetés lépésnél
  • A Vita színek gyors reprodukálása a Lustre Paste NF „Festés számok szerint” leírás alapján
  • Nincs szükség extra beruházásokra (pl.: kemence, stb.)
  • Teljes kompatibilitás a meglévő Initial Zr-FS termékekkel
  • Kezdő modulként is kiválóan alkalmazható

Biztonsági adatlap

Letöltéshez kattintson ide
 
Adatvédelmi nyilatkozat