GC TERMÉKEK

Rendelő

MI termékekÜvegionomer helyreállító anyagokKompozit helyreállító anyagokRagasztásAlábélelés és rögzítésLakkozás és kondicionálásFinírozásLenyomatvételHarapásellenőrzés és harapásrögzítésIdeiglenes ragasztó- és helyreállító anyagokFogsor-alábélelés
Labor

Initial kerámiarendszerIndirekt kompozitokFénypolimerizáló berendezésekIdeiglenes korona- és hídanyagokRögzítés (primerek)MintázóanyagokGipszekBeágyazók

Fuji ORTHO LC PP Automix és Fuji ORTHO BAND LC PP

A GC büszkén mutatja be a GC Fuji ORTHO család 3 új tagját: Fuji ORTHO LC PP Automix, Fuji ORTHO BAND LC PP és GC Fuji ORTHO Gel Conditioner.

  A GC Fuji ORTHO LC PP Automix a jól ismert Fuji Ortho LC megújult formája, ami eddig csak por-folyadék kiszerelésben volt elérhető. Mostantól ezt a bizonyított anyagot elérheti Automix paszta-paszta kiszerelésben is. Ez azt jelenti, hogy a fénypolimerizálás adta kényelem mellett élvezheti a mennyiség megválasztás szabadságát is, garantáltan helyes keverési arányok mellett.
  A fényre keményedő GC Fuji ORTHO BAND LC Paste Pak az önkötő GC Fuji ORTHO BAND Paste Pak mellett lesz elérhető. A két anyagot kifejezetten a gyűrűk és készülékek rögzítésére fejlesztették ki. A kék színének köszönhetően jól felismerhető, mely előnyeit az applikálás és az eltávolítás során is élvezheti.
  A két új anyag bevezetése mellett bemutatjuk a GC Fuji ORTHO Gel Conditioner-t. Az esetek többségében nincs szükség savazásra, ami előnyös a fog számára, mert így nem roncsolódnak az előkészítés során. Azonban néhány esetben extra rögzítési erőre van szükség. Az Ortho gél 10 másodperces alkalmazásával a zománcot kíméletesen kondicionáljuk az erősebb rögzítési erő érdekében.
  • Automix Paste Pak patron kiszerelés
  • Csak 3μm-es rétegvastagság
  • Magas fluoridleadás
  • Kék szín az applikáció és az eltávolítás utáni egyszerű megtisztítás érdekében

 

Biztonsági adatlap

Letöltéshez kattintson ide
 
Adatvédelmi nyilatkozat