EXA’lence

Vinyl PolyEther Silicone lenyomatanyag
Precizitás, teljesítmény és kimagasló eredmények - gyerekjátéknak tűnik a lenyomatvétel


Komoly ismeretekkel a kémia terén és számos, már megalkotott fogászati megoldással a háta mögött, a GC EUROPE most egyesítette két kiváló anyag legjavát, mely által megszületett a lenyomatanyagok legújabb generációja: Vinyl PolyEther Silicone (VPES).

Az EXA’lence-szel a GC új szintre emeli a fogászatot, mivel megold számos lenyomatvétellel kapcsolatos általános problémát. Az EXA’lence képviseli az új generációs lenyomatanyagokat következetesen kiszámítható lenyomatokkal minden körülmények között.

Az EXA’lence magas elaszticitással és szakítószilárdsággal bír, miközben hidrofil és kivételesen folyékony – ennek eredményeképpen az egyik legprecízebb elérhető lenyomatanyag. Az EXA’lence kiszámítható egy kiszámíthatatlan környezetben, és gyakorlatilag kiküszöböli az ismétlés szükségességét. Az EXA’lence hihetetlen részletességet nyújt, ami rendkívül fontos a helyreállítások optimális illeszkedésének érdekében. Az EXA’lence különleges kémiáját úgy tervezték, hogy minden fogorvos és technikus számára ez legyen az ideális anyag a tökéletességhez vezető úton.
 

  • Valódi hidrofilitás, hogy rögzítse a legkisebb részleteket is még nedves körülmények között is,
  • Kiváló folyékonyság és tixotrópikus tulajdonságai segítenek rögzíteni az összes részletet és tisztázni az éles széleket
  • Kiváló elaszticitás, magas szakítószilárdság
  • Kellemes menta íz
  • Választható kötési idő és viszkozitás

 

Biztonsági adatlap

Letöltéshez kattintson ide
 
Adatvédelmi nyilatkozat