A Ceramill Motion 2 a minőségi és mértékadó mérce az indikációk és a megmunkálható anyagok széles skáláját tekintve az Ön laboratóriumában. Az 5-tengelyes maróegység kombinálja a száraz és nedves megmunkálást egy gépben, lehetővé téve bármilyen végtemék elkészítését a laboratóriumban. A Ceramill Motion 2 használható teljesen száraz üzemmódban vagy nedves maróegységként, vagy akár kombinálva a kettőt, hogy bármilyen anyag megmunkálható legyen és megfeleljen minden indikácónak. A Ceramill Motion 2 fel van szerelve a leginnovatívabb vezérlő rendszerrel és az Amann Girrbach által tervezett robusztus, tartós felépítésének köszönhetően, a Ceramill Motion 2 garantáltan “jövő-álló”, gazdaságos és precíz.

Előnyei:

  • Magas teljesítményű marás, csiszolás és faragás, köszönhetően a DNA maró/csiszoló stratégiáknak.
  • Az 5-tengelyes száraz és nedves marógépnek köszönhetően menden nyersanyag megmunkálására képes és megfelel minden felhasználási terület követelményeinek.
  • Az innovatív megmunkálási folyamatok biztosítják a széles felhasználásiterületet (pl. a titanium munkadarab egyidejű forgása és marása, teljes fogsorok elkészítése)
  • Az átgondoltan megtervezett maróegység felépítése biztosítja az elektromos alkatrészek megfelelő védelmét, nedves megmunkálás közben.

 

 
Adatvédelmi nyilatkozat