C-TECH implantátumok

 A C-TECH vállalat az IMTEC 3M ESPE implantátumok fejlesztői hátteréből és egy 30 éves tapasztalattal rendelkező bolognai implantátumgyártó egyesüléséből jött létre német, amerikai és olasz tulajdonosi és fejlesztői háttérrel. Kedvező árfekvése, megbízhatósága és egyedi tulajdonságai teszik Magyarországon is egyre népszerűbbé a C-TECH rendszereit.

 A C-TECH az egyik legszélesebb termékkörrel rendelkezik a piacon, így szinte minden implantológiai helyzetre kínál megoldást. A széles termékskála mellett a C-TECH törekszik az egyszerűségre és könnyen kezelhetőségre is.

 A fogászatban az implantáció területén - jellemzően - a sikerességi ráta nagyon magas, azonban ma már a jó funkcionális eredmények nem elegendők, egyre nagyobb hangsúlyt nyernek az esztétikai megjelenésben elért sikerek is. Az egyik legújabb termékét, az EL Esthetic Line rendszerét az esztétikusabb eredmény elérése érdekében hozták létre.

Minden C-TECH termék az orvosi és fogorvosi eszközök európai gyártására vonatkozó legmagasabb minőségi szabványnak megfelelően kerül előállításra.

 Nemrég került megnyitásra a C-TECH új 1500 m2-es üzeme a legkorszerűbb svájci CNC technológiával, ISO 6 osztályozású tisztatérrel, számítógépes vezérlésű csomagoló és nyomon követési rendszerekkel, minőségellenőrző központokkal és tervező osztállyal. A gyártási folyamat minden szakasza egy épületen belül zajlik, a legszigorúbb európai gyártási szabványok szerint. A gyártás minden lépése eseti és rendszeres vizsgálatokkal kerül ellenőrzésre, így garantálva a szigorú biztonsági előírások betartását az egész folyamat során.

 

Tekintse meg a gyártó magyar nyelvű honlapját itt: www.c-tech-implant.com/hu

 
Adatvédelmi nyilatkozat