HÍREK

2,5 % kamat, NHP-HAJRÁ!Extraorális extra erős szívórendszer - elszívja a nyálpermetet a szákjözelből A-dec ajánlásai a COVID-19 vírussal szembeni infekció kontrollraA-dec ICX útmutató a fogászati kezelőegységek víz útjainak karbantartásáraTeendők az A-dec fogászati kezelőegységekbe épített METASYS szívó-szeparátorok leállítása illetve újraindítása soránKoronavírus (2)Koronavírus (1)A-dec 500BCS 9600 CBCT szkennerA-dec 30 évHonvédorvosSzakképzett fogászati röntgenasszisztens120 éves a HonvédkórházAz A-dec és a Dent-East harminc éves együttműködése – emléktáblát kaptunk az A-dec-tőlSzakképzett fogászati asszisztens 12 jó érv, hogy miért válasszuk az A-dec kezelőegységeketGINOP 2-1.8-17 Pályázati feltételek részletesebbenÚjra megjelent a GINOP 2.1.8-17, új eszköz beszerzésre szóló pályázat, intenzitása 50 % és összege 5-30 MFtA-dec fogászati kezelőegység és bútor konfigurációkA-dec Szerviz Konzultáció a Dent-East-nél 2017.04.28.Fogászati röntgen asszisztens és recepciós munkatárs kereséseVárkert Bazár, 2016-10-04Vásároljon a Dent-East-nél és váltsa be ajándék kuponját a GC standján a Balogh Károly sétány 7 alattCBCT oktató videók honlapunkonA-dec nemzetközi szerviztanfolyam Budapesten, 2016.03.17-18.A várakozásnak vége!
A CS 8100 3D a csúcsminőségű 3D képalkotás újdonsága
Megnyílt a Carestream Dental Fogászati Röntgen CentrumA-dec fogászati egységkészülékek mostantól új, 5 év, A-dec gyári garanciával, régi árakon vásárolhatókSzakképzett röntgen asszisztensMr. André Goodfriend Nagykövet-helyettes úr (USA) látogatása a debreceni Fogorvostudományi Karon Sajtóközlemény CS 8100 3D és RVG 6200 az Amerikai Endodonciai Társaság ezévi kongresszusánMini Dental Implant (MDI) – Újra a köztudatbanKen Austin az A-dec tulajdonosa, a fogászati ipar ikonja, feleségével Joan-nal 1964-ben alapította meg az A-dec-etA-dec üzenete:
prioritás az ergonómia
Dr. Henderson kerékpár versenyző is lehetneA-dec realitás 1,97 %
23 év alkatrész átlagköltsége
732 gépre számolva
Carestream CS 8100 új generációs digitális panoráma röntgenkészülékDental World 2012Carestream Kodak Innovation Tour, ismét BudapestenJobb, gyorsabb, olcsóbbMDI- Mini Dental Implant - az ATV JAM Light reggeli műsorában

A-dec Szerviz Konzultáció a Dent-East-nél 2017.04.28.

 

2017. április 28-án szervizpartnereink, kollégáink részvételével A-dec szerviz konzultációt tartottunk székházunkban.
F. Füzesi Irén, Faluhelyi István és Faluhelyi Gábor fogadta a résztvevőket.

 

 

Debrecenből, Győrből, Pécsről, Zalaegerszegről és, természetesen Budapestről érkeztek partnereink.

  • Kocsárdi József a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karáról (Debrecen)
  • Havasi János, Havasi Gergely, és Knausz Péter, az Alpesi Szerviz és Kereskedelmi Kft.-től (Győr)
  • Molnár Gábor és Rudolf László a Modent Fogászati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-től (Budapest)
  • Szabó Zsolt és Gyetvai Péter a Kulcsrakész Vállalkozások Kft.-től (Budapest)
  • Katona József a Meditechnik Bt.-től (Zalaegerszeg)
  • Propszt Árpád az X-r Kft.-től, (Pécs) 

Az A-dec egységkészülékek egy-egy szerelői szempontból érdekes témájában a résztvevők előadást és prezentációt tartottak egymásnak és megbeszélték azokat a fontos részleteket, melyekkel a helyszínen, a rendelőkben, az üzembe helyezés alatt vagy a javítások során találkoznak.

A konzultáció tematikája is erre az „adjuk össze tudásunkat”gondolatra épült.
Az A-dec Területi Igazgatója, Milan Kekely úr és a Newberg-i vezetők támogatását és elismerését élveztük.

Kocsárdi József, a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának főműszerésze, az A-dec kezelőegységek egyik legjobb ismerője, az

„A-dec kezelőegységek működési jellemzői. Hibafeltárások. Javítási megoldások”

címen tartott nagyon felkészült, kimerítő előadást. 

Az A-dec egységek működésének összefüggéseit mutatta meg, több típuson levezetve a fő elméleti megoldásokat. Kitért sok hibalehetőségre és megmutatta azok elhárításának az A-dec gyártási rendszeréből adódó legegyszerűbb lehetőségeit. Interaktív beszélgetés tette hasznossá Jóska előadását és felkészültségét.

A győri  Alpesi Fogászati Szerviz és Kereskedelmi Kft., ügyvezetője, Havasi János egy másik, igen aktuális, a fogászati gépek vízútjainak állapotáról, azon belül azok tisztán tarthatóságának fontosságáról, a baktérium kolóniák képződését gátló lehetőségekről tartott figyelemre méltó előadást.  

Beszámolt arról, hogy a 49/2015.(XI.6.) EMMI rendelet előírta a vízutak  legionella fertőzés elleni védelmének biztosítását, valamint ennek várható  hatósági ellenőrzését.

Ez azt jelenti, hogy ki van dolgozva a gépek vízútjainak ellenőrzési metodikája és a fogorvosi rendelők egyre többször lesznek kitéve ilyen ellenőrzésnek.
Ebből a szempontból igen fontos tény, hogy az A-dec kezelőegységek tömlői ALPHASAN anyagot tartalmaznak, így a tömlők már anyagukban ellenállnak a baktériumkolóniák képződésének. Továbbá, a vizes palackban használt ICX tablettákkal a hűtővíz tisztasága biztosítható.
Havasi János megmutatta a cégük forgalmazásában lévő víz utak tisztítását szolgáló eszközt is.

 A budapesti Modent Fogászati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezetője, Molnár Gábor az A-dec egységkészülékek installálásához szükséges optimális, szakszerű előkészítésről tartott összefoglalót. A rendelő szívét képező kompresszorok, szívómotorok szakszerű elhelyezésének fontosságát emelte ki. Visszahivatkozva, ő is a rendelők önfertőzésének rizikóját vetette fel, amennyiben a sűrített levegő és a kiszívott fáradt levegő útja nem lenne szétválasztva.

 A Dent-East Kft. Értékesítési és Marketing Igazgatója, Faluhelyi Gábor, az A-dec tömlők ALPHASAN ™ anyagának specialitásait mutatta be képekben. 

 A sikeres konzultáció befejeztével a résztvevők a budaörsi Adler vendéglőben kellemes ebéd keretében zárták a napot.

 

 
Adatvédelmi nyilatkozat