HÍREK

2,5 % kamat, NHP-HAJRÁ!Extraorális extra erős szívórendszer - elszívja a nyálpermetet a szákjözelből A-dec ajánlásai a COVID-19 vírussal szembeni infekció kontrollraA-dec ICX útmutató a fogászati kezelőegységek víz útjainak karbantartásáraTeendők az A-dec fogászati kezelőegységekbe épített METASYS szívó-szeparátorok leállítása illetve újraindítása soránKoronavírus (2)Koronavírus (1)A-dec 500BCS 9600 CBCT szkennerA-dec 30 évHonvédorvosSzakképzett fogászati röntgenasszisztens120 éves a HonvédkórházAz A-dec és a Dent-East harminc éves együttműködése – emléktáblát kaptunk az A-dec-tőlSzakképzett fogászati asszisztens 12 jó érv, hogy miért válasszuk az A-dec kezelőegységeketGINOP 2-1.8-17 Pályázati feltételek részletesebbenÚjra megjelent a GINOP 2.1.8-17, új eszköz beszerzésre szóló pályázat, intenzitása 50 % és összege 5-30 MFtA-dec fogászati kezelőegység és bútor konfigurációkA-dec Szerviz Konzultáció a Dent-East-nél 2017.04.28.Fogászati röntgen asszisztens és recepciós munkatárs kereséseVárkert Bazár, 2016-10-04Vásároljon a Dent-East-nél és váltsa be ajándék kuponját a GC standján a Balogh Károly sétány 7 alattCBCT oktató videók honlapunkonA-dec nemzetközi szerviztanfolyam Budapesten, 2016.03.17-18.A várakozásnak vége!
A CS 8100 3D a csúcsminőségű 3D képalkotás újdonsága
Megnyílt a Carestream Dental Fogászati Röntgen CentrumA-dec fogászati egységkészülékek mostantól új, 5 év, A-dec gyári garanciával, régi árakon vásárolhatókSzakképzett röntgen asszisztensMr. André Goodfriend Nagykövet-helyettes úr (USA) látogatása a debreceni Fogorvostudományi Karon Sajtóközlemény CS 8100 3D és RVG 6200 az Amerikai Endodonciai Társaság ezévi kongresszusánMini Dental Implant (MDI) – Újra a köztudatbanKen Austin az A-dec tulajdonosa, a fogászati ipar ikonja, feleségével Joan-nal 1964-ben alapította meg az A-dec-etA-dec üzenete:
prioritás az ergonómia
Dr. Henderson kerékpár versenyző is lehetneA-dec realitás 1,97 %
23 év alkatrész átlagköltsége
732 gépre számolva
Carestream CS 8100 új generációs digitális panoráma röntgenkészülékDental World 2012Carestream Kodak Innovation Tour, ismét BudapestenJobb, gyorsabb, olcsóbbMDI- Mini Dental Implant - az ATV JAM Light reggeli műsorában

A-dec nemzetközi szerviztanfolyam Budapesten, 2016.03.17-18.

 

 

Az A-dec, Inc. Newberg, Oregon, USA most Budapesten tartotta a IV. Régió szerviztovábbképzését a Dél-Kelet Európa-i disztributorok szakemberei részére.
A kurzust Milan Kekely úr, a IV. Régió Területi Igazgatója szervezte.
Az oregoni (USA) gyárból Andrew Neffin tréner tartotta a gyakorlati képzést.
2016. március 17-18-án a két napos tréningen 19 szervizszakember vett részt.

A tréning a Dent-East Budapest Gazdagréti székházában került megrendezésre.


Magyarországról a Dent-East Kft. színeiben ők vettek részt:

Kocsárdi József Debrecenből

Gyetvai Péter,
Kulcsrakész Kft.

Havasi Gergely,
Alpesi Kft., Győr

Knausz Péter,
Alpesi Kft., Győr

Rudolf László, Modent Kft.


Valamint szervizszakemberek Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Cypruson, Görögországban működő A-dec képviseletek küldötteiként.


A napi 8 órás intenzív kurzus
során A-dec innovációi, elméleti alapjai megismertetése mellett a résztvevők jó hangulatú, baráti időt töltöttek együtt, megosztották tapasztalataikat.

A-dec oklevéllel ismerte el a résztvevők teljesítményét és Felhatalmazott A-dec Szervizszakembereknek nyilvánította őket.


A hangulatot emelte a kitűnő büfé, ebéd és egy közös vacsora a Mátyás Pincében.
 

Jó volt ezúttal is együtt lenni A-dec partnereivel, kollégáinkkal.
Külön örömünkre szolgált, hogy ebben az évben a szerviztanfolyam helyszínének megválasztása Budapestre esett, így mi, a Dent-East Kft., székházunkban fogadhattuk barátainkat és partnereinket. 

F. I.
2016. március

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Adatvédelmi nyilatkozat