HÍREK

2,5 % kamat, NHP-HAJRÁ!Extraorális extra erős szívórendszer - elszívja a nyálpermetet a szákjözelből A-dec ajánlásai a COVID-19 vírussal szembeni infekció kontrollraA-dec ICX útmutató a fogászati kezelőegységek víz útjainak karbantartásáraTeendők az A-dec fogászati kezelőegységekbe épített METASYS szívó-szeparátorok leállítása illetve újraindítása soránKoronavírus (2)Koronavírus (1)A-dec 500BCS 9600 CBCT szkennerA-dec 30 évHonvédorvosSzakképzett fogászati röntgenasszisztens120 éves a HonvédkórházAz A-dec és a Dent-East harminc éves együttműködése – emléktáblát kaptunk az A-dec-tőlSzakképzett fogászati asszisztens 12 jó érv, hogy miért válasszuk az A-dec kezelőegységeketGINOP 2-1.8-17 Pályázati feltételek részletesebbenÚjra megjelent a GINOP 2.1.8-17, új eszköz beszerzésre szóló pályázat, intenzitása 50 % és összege 5-30 MFtA-dec fogászati kezelőegység és bútor konfigurációkA-dec Szerviz Konzultáció a Dent-East-nél 2017.04.28.Fogászati röntgen asszisztens és recepciós munkatárs kereséseVárkert Bazár, 2016-10-04Vásároljon a Dent-East-nél és váltsa be ajándék kuponját a GC standján a Balogh Károly sétány 7 alattCBCT oktató videók honlapunkonA-dec nemzetközi szerviztanfolyam Budapesten, 2016.03.17-18.A várakozásnak vége!
A CS 8100 3D a csúcsminőségű 3D képalkotás újdonsága
Megnyílt a Carestream Dental Fogászati Röntgen CentrumA-dec fogászati egységkészülékek mostantól új, 5 év, A-dec gyári garanciával, régi árakon vásárolhatókSzakképzett röntgen asszisztensMr. André Goodfriend Nagykövet-helyettes úr (USA) látogatása a debreceni Fogorvostudományi Karon Sajtóközlemény CS 8100 3D és RVG 6200 az Amerikai Endodonciai Társaság ezévi kongresszusánMini Dental Implant (MDI) – Újra a köztudatbanKen Austin az A-dec tulajdonosa, a fogászati ipar ikonja, feleségével Joan-nal 1964-ben alapította meg az A-dec-etA-dec üzenete:
prioritás az ergonómia
Dr. Henderson kerékpár versenyző is lehetneA-dec realitás 1,97 %
23 év alkatrész átlagköltsége
732 gépre számolva
Carestream CS 8100 új generációs digitális panoráma röntgenkészülékDental World 2012Carestream Kodak Innovation Tour, ismét BudapestenJobb, gyorsabb, olcsóbbMDI- Mini Dental Implant - az ATV JAM Light reggeli műsorában

Ken Austin az A-dec tulajdonosa, a fogászati ipar ikonja, feleségével Joan-nal 1964-ben alapította meg az A-dec-et

50 éve elkötelezetten.

 

Amikor igazán foglalkoztat bennünket valami, érdekes dolog történik. A szenvedélyünkké válik. Egyszer csak ott találjuk magunkat, hogy már megtettük a kezdő lépést, majd mindent beleadunk. Félelem nélküli elkötelezettséggel. Céltudattal.  Az inspiráció, hogy „csináljuk jól”, érteti meg velünk azokat az értékeket, amelyeket az A-dec -et megalapító Ken és Joan Austin képviseltek. Egy fél évszázaddal ezelőtt kezdődött minden.

Egy piknik alkalmával, a megélhetési gondokkal küzdő Ken megemlítette feleségének, Joannak, hogy a levegő-vákuum technológiát felhasználva egyszerűbb és sokkal kompaktabb fogászati elszívó megoldást lehetne létrehozni.

Ebből akár üzletet is lehetne csinálni, gondolta Ken. Sőt, ha elég nagyban álmodna, akkor akár még a családját is eltarthatná majd egy napon.

Az ötvenes évek közepén a nagy fordulatszámú fúró forradalmasította a fogászatot és az akkori elszívó készülék már elmaradt a korától. Az elszívók esetlenek voltak, összeillesztett alkotóelemekből álltak és szívásuk nem volt elég hatékony.

Látva a lehetőséget, Joan azonnal lázba jött Ken ötletétől és bátorította őt. „Miért várnál?” – kérdezte. „Kenyéren és babon is megélünk, ha kell.”

A következő napon Ken már a fogászati elszívó készülék általa megtervezett prototípusának modelljén dolgozott. Ken úgy gondolta, hogy az ő  AVS rendszere (levegő-vákuum rendszer) sokkal megbízhatóbb és olcsóbb lenne, mint az, ami akkoriban  rendelkezésre állt.

Hónapokon belül - 1964. november 9-én - már az ország legnagyobb fogászati  termékeket gyártó cége, az S.S.White eldöntötte, hogy az Austin Dental Equipment Company, vagy, ahogy Joan mondaná:  A-dec,   által gyártott „AVS #1” készüléket forgalmazni fogja. 

Három hónappal később, a philadelphiai cég küldött egy 10 000 dollár értékű csekket az A-dec részére.

Úgy indult ez az egész Ken számára, mint egy lehetőség a munkában maradásra, azonban hihetetlen sikertörténetté nőtte ki magát, amiben egy családot az a szenvedély hajtott, hogy valamit „jól csináljon”. Az Austin család látomása nem csak a fogászati világ forradalmasítását segítette. Egy olyan hagyományt is létrehozott, ami a jót jobbá kívánja tenni. Egy jó időben kitalált jó megoldással.

Ünnepeljük együtt azt az 50 évet, melynek során az elkötelezettségből minőség született.

 

Tudta-e?

Ken Austin két találmánya, a Dec-Et és a Tray Cart hozta létre azt,  amit ma úgy hívunk: „ülve kezelés”.
 
Az A-dec USA-ban bejegyzett szabadalmainak száma összesen: 100.  Ebből az utolsó 5 évben bejegyzésre került összesen: 25. 
 
2000-ben az A-dec szolgáltatta a fogászati kellékeket  a „Novocain” című filmhez, melynek sztárja Steve Martin volt.
 
 

Ismerje meg Ön is az A-dec-et!

 
 
 
Adatvédelmi nyilatkozat