HÍREK

2,5 % kamat, NHP-HAJRÁ!Extraorális extra erős szívórendszer - elszívja a nyálpermetet a szákjözelből A-dec ajánlásai a COVID-19 vírussal szembeni infekció kontrollraA-dec ICX útmutató a fogászati kezelőegységek víz útjainak karbantartásáraTeendők az A-dec fogászati kezelőegységekbe épített METASYS szívó-szeparátorok leállítása illetve újraindítása soránKoronavírus (2)Koronavírus (1)A-dec 500BCS 9600 CBCT szkennerA-dec 30 évHonvédorvosSzakképzett fogászati röntgenasszisztens120 éves a HonvédkórházAz A-dec és a Dent-East harminc éves együttműködése – emléktáblát kaptunk az A-dec-tőlSzakképzett fogászati asszisztens 12 jó érv, hogy miért válasszuk az A-dec kezelőegységeketGINOP 2-1.8-17 Pályázati feltételek részletesebbenÚjra megjelent a GINOP 2.1.8-17, új eszköz beszerzésre szóló pályázat, intenzitása 50 % és összege 5-30 MFtA-dec fogászati kezelőegység és bútor konfigurációkA-dec Szerviz Konzultáció a Dent-East-nél 2017.04.28.Fogászati röntgen asszisztens és recepciós munkatárs kereséseVárkert Bazár, 2016-10-04Vásároljon a Dent-East-nél és váltsa be ajándék kuponját a GC standján a Balogh Károly sétány 7 alattCBCT oktató videók honlapunkonA-dec nemzetközi szerviztanfolyam Budapesten, 2016.03.17-18.A várakozásnak vége!
A CS 8100 3D a csúcsminőségű 3D képalkotás újdonsága
Megnyílt a Carestream Dental Fogászati Röntgen CentrumA-dec fogászati egységkészülékek mostantól új, 5 év, A-dec gyári garanciával, régi árakon vásárolhatókSzakképzett röntgen asszisztensMr. André Goodfriend Nagykövet-helyettes úr (USA) látogatása a debreceni Fogorvostudományi Karon Sajtóközlemény CS 8100 3D és RVG 6200 az Amerikai Endodonciai Társaság ezévi kongresszusánMini Dental Implant (MDI) – Újra a köztudatbanKen Austin az A-dec tulajdonosa, a fogászati ipar ikonja, feleségével Joan-nal 1964-ben alapította meg az A-dec-etA-dec üzenete:
prioritás az ergonómia
Dr. Henderson kerékpár versenyző is lehetneA-dec realitás 1,97 %
23 év alkatrész átlagköltsége
732 gépre számolva
Carestream CS 8100 új generációs digitális panoráma röntgenkészülékDental World 2012Carestream Kodak Innovation Tour, ismét BudapestenJobb, gyorsabb, olcsóbbMDI- Mini Dental Implant - az ATV JAM Light reggeli műsorában

A-dec üzenete:
prioritás az ergonómia

IMPLANTOLÓGIA – X. évfolyam, 2013. 2. szám

F. Füzesi Irén

Az A-dec valódi üzenete:
Nem csak gépeket akarunk eladni, a legjobbat akarjuk fogorvos barátainknak, a tartós egészséget!

Kedves Fogorvos Barátaink!

Észrevették talán, hogy az A-dec a prospektusaiban, a termékismertetőiben, a hirdetésein általában nem paraméterekkel hivalkodik.

Megtehetné, hiszen egységkészülékeinek kínálata minden igényt kielégít. Négy-öt árfekvésben kaphatók, mindegyiken a legkorszerűbb elektromos mikromotorok, LED-es turbinák, depurátorok, fényes eszközök vannak felszerelve. A gyártáshoz gondosan megválasztott alapanyagok strapabíróvá és tartóssá, a dizájnos formák és a gazdag színválaszték pedig látványossá teszik a korszerű mérnöki megoldásokat. Az A-dec páciensszékei például, egyedülállóak a fogászati iparban. Az infekciókontroll követelményeinek a legmagasabb szinten felelnek meg.

Mégis, amikor az A-dec az egységkészülékeit reklámozza, nem ezekre fekteti a hangsúlyt. 

Nem ebben van a fogorvosoknak szánt üzenetének lényege. Ha kézbe vesszük az A-dec katalógusait, színes képekkel teli oldalak között lapozhatunk, melyeken a tengerparti homokban gyermekeivel fogócskázó szülők, zenét hallgató fogorvos vagy a rendelő felszabadultan nevető szereplői láthatók.

Miért? Az A-dec ötven éve gyárt alapvető berendezéseket a fogorvosok részére, világviszonylatban meghatározó fejlesztőként és gyártóként. Termékeinek fejlesztése során a világ különböző pontjain élő fogorvosok igényeit és véleményét gyűjti be. Az A-dec barátainak tekinti a fogorvosokat, jól ismeri és tiszteletben tartja a fogorvoslást, annak fárasztó és fizikailag megterhelő voltát.

Az A-dec üzenete: elkötelezettség az ergonómia mellett!  Az A-dec mérnökei azért fáradoznak, hogy a legergonomikusabb megoldásokkal megkíméljék a fogorvosokat a kényelmetlen munkakörülményekből adódó fájdalmaktól, testi panaszoktól.

Az A-dec a fogorvosokat barátainak tekinti, akikre vigyázni kell

Az A-dec azt üzeni fogorvos barátainak, hogy dolgozzanak ergonomikusan jól megtervezett munkakörülmények között, legyenek kevesebb fáradság árán hatékonyabbak és gondolják át nyugodtabban mindennapjaikat.

Rá fognak jönni, hogy a kényelmi szempontok, az elegendő pihenés, a kikapcsolódás biztosítása legalább olyan fontos, mint a minden nap csúcsra vitt teljesítmény.

Az elmúlt két évben a Dent-East újraindította az 1990-95 között már nagy érdeklődésre számot tartó négykezes kezelést ismertető ergonómiai kurzust. A fejlettebb, korszerűbb oktatási tematika az A-dec Dental UK, Thrope, Surrey, Dr. Martin Amsel képzése alapján készült, fogorvos és asszisztense párosok részére.

Az egynapos kurzust dr. Faluhelyi Péter és asszisztense tartja, a www.dent-east.com weblapon előre meghirdetett időpontokban, mindig szombati napon. A nap végén a résztvevők lelkesen veszik át oklevelüket, mondván, hogy – bár nem az oktatásban használt A-dec kezelőegységeken dolgoznak –megtudták, rendelőjükben hogyan változtathatnak munkakörülményeiken. Megvalósíthatónak tartják a kurzuson hallottakat.

Az A-dec üzenetének lényege: ma sokféle hasonló paraméterrel rendelkező kezelőegységet kínál a piac a fogorvosoknak. Ezek minősége is eléggé nagy szórásban tér el egymástól. A fogorvos, amikor kezelőegységet vásárol, nem veszhet el a paraméterek harcában.

Gondoljon az egészségére! A jövőjére! Hogy szeretné látni magát vagy fogorvos fiát, illetve lányát 10-20 év múlva? Legyen az ergonómia az abszolút prioritás! 

2013. novemberwww.dent-east.com(X)

 
Adatvédelmi nyilatkozat